Klassisk Massage

Den klassiska massagen är djupgående och ger din muskulatur en ökad cirkulation och avslappning. Beroende på val av tid

arbetas antingen hela eller halva kroppen igenom.

Terapeutisk Massage

En terapeutisk behandlings syfte är att lösa upp och motverka muskelspänningar. Varje behandling anpassas för varje kund

och varierar därmed från gång till gång. Behandlingen kan antingen vara riktad att förebygga besvär eller att behandla

direkta problem som exempelvis onda axlar, nackspärr, trötta ryggar, huvudvärk mm. Vid en terapeutisk massagebehandling

används flertalet massagetekniker som stretching, triggerpunktsbehandling och revolving.

Avslappnings Massage

Mjuk, lugn och avstressande massage för hela kroppen. I denna behandling ingår även en skön ansiktsmassage och

skalpmassage. Perfekt för dig som är stressad och är i behov av lugn och ro.

Aroma Massage

I aroma massagen använder vi en rogivande och avslappnade massage. Vi arbetar med härligt doftande oljor som är varma.

Denna massage rekommenderas för dig som är stressad, har värk eller för dig som bara vill ha en skön stund.

Massage för gravida

Det är viktigt att du tar hand om din kropp när du är gravid. Studier har visat att gravida som får regelbunden massage har lägre halter av stresshormon i sin kropp. Med hjälp av speciella kuddar som formas utefter din kropp får du hjälp att kunna ligga på både mage, rygg och sidan och känna en total avslappnad. Varje behandling anpassas efter ditt behov och dina önskemål.

Föräldrakurs i spädbarnsmassage

Spädbarnsmassage är ett sätt att vara tillsammans med sitt barn. Samtidigt som relationen mellan dig och ditt barn stärks så bidrar masserandet till att stimulera matsmältning, immunförsvar och hjärnans utveckling. Beröring kan lindra förstoppning och mildra gasbesvär. Massagen hjälper barnet att lugna sig självt. Spädbarnsmassagen bedrivs vanligtvis i kursform där du som förälder medverkar tillsammans med ditt barn.

Vi träffas vid 5 tillfällen ca 1-1,5 timme/gång. Du får bla lära dig en ”helkroppsmassage”, stretchövningar och magknipsövningar till ditt barn.

Företagsmassage

Terapeuten kommer till företaget och masserar personalen på arbetsplatsen. Vi har då med massagebänk, handdukar och övriga tillbehör. Ni har även möjlighet att boka behandlingstider och komma till Decorus om det passar er bättre. Låter det intressant fyll i intresseanmälan uppe till höger och skicka in den till oss.

Spikmattan

Med spikmattan eller akupressurmattan som den även kallas, kan du välja att använda som ett tillägg i din massagebehandling alternativt att endast få spikmattan som behandling. Spikmattan lindrar bla ryggskott, diskbråck, ischias, stelhet och frusen skuldra. Behandlingstiden varierar mellan 10-30 min beroende på besvär och tidigare användning av mattan.

Ögonfransförlängning

Om du önskar du fylliga och täta fransar är ögongransförlängning något för dig. Du slipper mascaran och du ser pigg ut när du vaknar på morgonen. Det finns olika typer av fransförlängningar. Jag arbetar med singelmetoden samt med volymfransar.

Vid singelmetoden appliceras en lösfrans på en av dina naturliga fransar. Denna motod ger ett mycket naturligt resultat.

Med volymfransmetoden kan upp till 7 lösfransar appliceras på en av dina egna fransar. Dessa fransar är mycket tunnare än de fransar som används vid singelmetoden. Du får många tunna fransar som ger ett ”fluffigt” resultat.

Båda metoderna är skonsamma mot de egna naturliga fransarna.

Vanligtvis håller ett nytt set med ögonfransförlängning cirka en månad. Därefter rekommenderas att man gör en påfyllning var 3-5 vecka beroende på din egen frans växtcykel. Ett nytt set tar ca 2 timmar och en påfyllning ca 1,5 timme.

OM DECORUSom_decorus.html
BEHANDLINGAR
PRODUKTERprodukter.html
HYRESGÄSTERhyresgaster.html
SMÅTT & GOTTsmatt_gott.html
STARTStart.html
KONTAKTKontakt.html

Decorus Sport & Health - Hvitfeldtsgatan 12, 411 20 Göteborg - Telefon: 031-921030 - E-post: info@decorus.se

Våra behandlingar

Här kan du läsa om de olika typer av behandlingar som vi utför. Prislista hittar du här

Ladda ner intresseanmälanfbehandlingar_files/foretagsmassage_intresseanm.pdfbehandlingar_files/foretagsmassage_intresseanm.pdfbehandlingar_files/foretagsmassage_intresseanm_1.pdfshapeimage_8_link_0shapeimage_8_link_1