Vi finns också i Decorus lokaler


Bona Curatio

Bona Curatio är ett företag som inriktar sig på kroppslig hälsa och funktion. Genom noggrann diagnostisering följt av terapeutisk behandling kombinerat med massagebehandlingar hjälper jag dig att nå långsiktiga resultat med ditt välbefinnande i fokus.I den terapeutiska behandlingen jobbar vi mot att avlasta ansträngda områden genom att balansera kroppen, släppa upp låsningar, förbättra hållning och ledernas rörelsekvalitet. Målet med behandlingen är att uppnå hållbara och långsiktiga reslutat.

Kontakt:
Mathilda Andersson
Mobil: 0725-54 39 63
www.bonacuratio.se
info@bonacuratio.se


Laser Skin Care

Laser Skin Care erbjuder permanent hårborttagning med den helt nya SHR tekniken!

SHR tekniken är smärtfri och effektiv på alla hudtyper. Den ger ett mer permanent resultat än vad någon annan laser kunnat utföra tidigare. SHR är en optimerad och helt ny metod för att reducera hår och är helt enkelt bäst på hårborttagning.

Systemets SHR teknik och In Motion kontrollerar på ett säkert och försiktigt det valda området med värme. SHR:s pulser av energi värmer hårsäckarna gradvis under huden. En extra avkylnings mekanism säkerställer att ytan av huden håller sig sval och bekväm under hela din behandling.


Victoria eftersträvar att du som kund ska känna en personlig och omhändertagande känsla, och arbetar för att alla kunder ska uppnå de resultat som de önskar! Kom till Laser Skin Care och du slipper din oönskade hårväxt för all framtid.


Kontakt:
Victoria Vakker

Telefon:031-788 03 39
Mobil: 0760-44 03 39
www.laserskincare.se
info@laserskincare.se


OM DECORUSom_decorus.html
BEHANDLINGARbehandlingar.html
PRODUKTERprodukter.html
HYRESGÄSTER
SMÅTT & GOTTsmatt_gott.html
STARTStart.html
KONTAKTKontakt.html

Decorus Sport & Health - Hvitfeldtsgatan 12, 411 20 Göteborg - Telefon: 031-921030 - E-post: info@decorus.se