OM DECORUS
BEHANDLINGARbehandlingar.html
PRODUKTERprodukter.html
HYRESGÄSTERhyresgaster.html
SMÅTT & GOTTsmatt_gott.html
STARTStart.html
KONTAKTKontakt.html

Decorus Sport & Health - Hvitfeldtsgatan 12, 411 20 Göteborg - Telefon: 031-921030 - E-post: info@decorus.se

Om Decorus

Huvudbehandlingarna på menyn är massage, där jag erbjuder allt från djupgående muskelmassage till en mjuk avslappnande massage. Förutom den klassiska massagen jobbar jag även med specialbehandlingar som Terapeutiskmassage och Gravidmassage. Jag har även kurser för föräldrar i Spädbarnsmassage. Mer information finns under fliken behandlingar.


Förutom massage kan du även få Ögonfransförlängning utförd på Decorus.

2003 utbildades jag till Massageterapeut på Axelsons Gymnastiska institut i Stockholm, och är certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage samt medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund.
2009 vidareutbildade jag mig till instruktör inom Spädbarnsmassage. Jag är medlem i den svenska organisationen F.I.S. (Föreningen Instruktörer inom Spädbarnsmassage) samt IAIM (International Association of Infant Massage)

Jag är även Babysimsinstruktör och har kurser för barn i åldern från 3 månader till och med 6 år. Dessa kurser hålls för Loppans Baby- och Minisimskola på Hönö.

Under åren 2008-2010 ingick jag i Team Stena Bulk Matchrace Sailing som lagets massageterapeut. Jag har även flertalet kunder som är i Sverige eliten inom sina respektive sporter.

Om ditt företag du jobbar på är anslutet till Friskvårdschecken eller Friskvårdskuponger kan du utnyttja dina checkar hos oss på Decorus.

Varmt välkommen!

/Helena