Våra behandlingar

Massage

Klassisk massage, Terapeutisk massage, Avslappningsmassage och Aroma massage. Jag utför alla dessa behandlingar. Berätta för mig vad du är ute efter så bestämmer vi vilken behandling som bäst passar just dig. Beroende på val av tid arbetas antingen hela eller halva kroppen igenom.

Det går att boka 30, 45, 60 eller 90 minuters behandlingar.

Massage för gravida

Det är viktigt att du tar hand om din kropp när du är gravid. Till oss är du välkommen under hela din graviditet. Studier har visat att gravida som får regelbunden massage har lägre halter av stresshormon i sin kropp. Med hjälp av speciella kuddar som formas utefter din kropp får du hjälp att kunna ligga på både mage, rygg och sidan och känna en total avslappnad. Varje behandling anpassas efter ditt behov och dina önskemål.

Det går att boka 45 eller 60 minuters behandling.

Föräldrakurs i spädbarnsmassage

Spädbarnsmassage är ett sätt att vara tillsammans med sitt barn. Samtidigt som relationen mellan dig och ditt barn stärks så bidrar masserandet till att stimulera matsmältning, immunförsvar och hjärnans utveckling. Beröring kan lindra förstoppning och mildra gasbesvär. Massagen hjälper barnet att lugna sig självt. Spädbarnsmassagen bedrivs vanligtvis i kursform där du som förälder medverkar tillsammans med ditt barn.

Vi träffas vid 5 tillfällen ca 1-1,5 timme/gång. Du får bla lära dig en ”helkroppsmassage”, stretchövningar och magknipsövningar till ditt barn.

Företagsmassage

Företagsmassage är ett enkelt sätt att öka välbefinnandet och hälsan hos personalen. Terapeuten kommer till företaget och masserar personalen på arbetsplatsen. Vi har då med massagebänk, handdukar och övriga tillbehör. Här har vi lite olika upplägg beroende på antalet anställda på företaget och hur arbetsbelastningen ser ut. Vi kan bestämma en fastdag i veckan eller månaden. Om det passar er och företaget bättre har personalen även möjlighet att boka behandlingstider och komma till Decorus .

Kontakta oss om ni är intresserad av att utforma ett upplägg som passar er.

Ni vet  väl att massagebehandlingar är avdragsgillt för arbetsgivaren? Använd din friskvårdspeng hos oss. Vi tar emot ePassi och Actiway som betalningsmedel.

Ögonfransförlängning

Om du önskar du fylliga och täta fransar är ögongransförlängning något för dig. Du slipper mascaran och du ser pigg ut när du vaknar på morgonen. Det finns olika typer av fransförlängningar. Jag arbetar med singelmetoden samt med volymfransar.

Vanligtvis håller ett nytt set med ögonfransförlängning cirka en månad. Därefter rekommenderas att man gör en påfyllning var 3-5 vecka beroende på din egen frans växtcykel. Vi arbetar med produkter från svenska varumärket Ciliér (fd Lash for lash).

CryoIQ

CryoIQ är en säker, effektiv och portabel fryspenna för borttagning  av vårtor och olika hudförändringar (hudflikar/födelsemärken). Med CryoIQ fryser man helt enkelt bort åkomman. En eller flera behandlingar kan behövas beroende på storlek och placering.

Infuzion

Framtidens anti-age behandling! Nålfri effektiv filler och MESO-terapi. Du slipper injektioner, smärta, svullnad och blåmärken som ofta uppstår vid traditionella behandlingar.


Behandlingen korrigerar och återstället huden. Infuzion motverkar och reducerar befintliga rynkor och fina linjer, den piggar upp förslappad och trött hy. Huden blir återfuktad, välnärd och du får en naturlig lyster. 

Tandblekning

Tandblekning gör att du får vitare och fräschare tänder jämför med innan. 

Missfärgning av tänder är mycket vanligt och kan bero på flera olika faktorer. Mat, dryck, tobak, eller medicinering över lång tid kan ge upphov till missfärgningar trots god tandhygien.

Vid behandlingen läggs ett skydd runt tandhalsarna och tandköttskanten innan ett blekningsmedel placeras på tänderna och de blir belysta med laser/UV-ljus. Det är en snabb och effektiv behandling som utförs vid ett tillfälle.

Observera att du ska ha besökt din tandläkare senast 6 månader innan blekningen utförs.