Om Decorus

Våren 2008 öppnade jag praktiken på Kungshöjd i Göteborg, ett stenkast från Kungsgatan. 

Huvudbehandlingarna på menyn är massage, där jag erbjuder allt från djupgående muskelmassage till en mjuk avslappnande massage. Förutom den klassiska massagen jobbar jag även med specialbehandlingar som terapeutiskmassage och gravidmassage. Jag har även kurser för föräldrar i spädbarnsmassge.


Utöver massage kan du även få ögonfransförläning utförd, tandblekning, samt få hudförändringar borttagna hos mig.


Under pågående pandemi har jag anpassat verksamheten och kan i vissa fall göra hembesök om du tillhör riskgrupp eller har problem att ta dig till mottagningen.

2003 utbildade jag mig till massageterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm. Jag är certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage samt medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund.

2009 vidareutbildade jag mig till instruktör inom spädbarnsmassage. Jag är medlem i den svenska organsiationen F.I.S, Föreningen instruktörer inom spädbarnsmassage samt IAIM, International association of infant massage.


2013 Utbildade jag mig och började arbeta med ögonfransförlängning. Jag är certifierad ögonfransstylist. Jag arbetar med Ciliérs produkter.


Parallellt med Decorus driver jag också Loppans Baby- och Minisimskola på Hönö, där jag är babysiminstruktör och har kurser för barn från 3 månader upp till 6 år. Utöver detta är jag även gruppträningsinstruktör på Hagabadet.

Välkommen med din bokning!
Hälsningar Helena

I lokalerna finns även

Laser Skincare


Skönhetssalong som utför allt från Fractional CO2 laser, plasmapenna, dermapen, Hifu 3D, microdermabrasion, borttagning av födelsemärken, skintags, fibrom, olika laser, hud- och hårbehandlingar.

Hör gärna av dig till oss och diskutera lämplig behandling för just dig.


Välkommen!

/Victoria